MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”...
fot. https://www.facebook.com/kuchniastaropolska

Mięso było luksusem. Dawne przepisy przypominają kuchnię wegańską. Prof. Jarosław Dumanowski zdradza tajniki kuchni staropolskiej


„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”
Radziwiłłowska książka kucharska spisana około 1686 roku

Zobacz również

Smutne wieści spod Giewontu. Zmarł Janusz Duda, były skoczek narciarski

Smutne wieści spod Giewontu. Zmarł Janusz Duda, były skoczek narciarski

Prezes FKS Stali Mielec: Z budżetu wyparowało 7 milionów złotych

Prezes FKS Stali Mielec: Z budżetu wyparowało 7 milionów złotych

Polecamy

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik

Auta używane. Niemieckie samochody z niepewną przeszłością

Auta używane. Niemieckie samochody z niepewną przeszłością

W Polsce niedoceniany, we Francji to rarytas. Ten dżem to płynne złoto

W Polsce niedoceniany, we Francji to rarytas. Ten dżem to płynne złoto